14 VJET NGA PROPOZIMI I PLANIT TË AHTISAARIT

Si e sheh sot, ish-presidenti Fatmir Sedjiu Pakon e Ahtisaarit dhe sa ajo ndihmoi në shtetndërtimin e Kosovës


Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per RTV Dukagjini dhe mbrohen nga Onair M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *