Andit i ikën truri nga takimi i Jasminës me Erlindin – Përputhen, 22 Shkurt 2021

Për’Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *