Çuçi takime në Tepelenë: LSI do të ndëshkohet me votë, Tavo ka humbur ekuilibrin mendor

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste në qarkun Gjirokastër dhe kandidati për deputet, Bledi Çuçi ka vijuar takimet elektorale në fshatrat e Tepelenës. Bashkë me kandidatin tjetër të socia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *