FAMILJARË TË POLITIKANËVE, KËSHILLTAR TË MINISTRAVE

Familjarë të politikanëve bëhen këshilltarë të ministrave. Si arsyetohet emërimi i Rabit Konjufcës dhe Sami Ukës, këshilltarë në dy ministri?


Te gjitha te drejtat jane te rezervuara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *