Instalacioni i Oltsen Gripshit/ Titullohet “Koha” dhe është vendosur në qytetin e Durrësit

Në Durrës është vendosur një aplikacion i titulluar “Koha” dhe që mban për autor, artistin Oltsen Gripshi.

Koha dhe individi është një binom që ngjall gjithmonë interes.

Sendet e za

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *