KQZ shpall fitues Nikolle Lesin ne Lezhe dhe shqyrton zonen 82 ne Korçe – (8 Gusht 2001)

Lajme Arkiva – TV Klan 2001

Komisioni Qendror Zgjedhor është mbledhur në mbrëmje dhe ka shqyrtuar dy çështjet e fundit të këtij procesi zgjedhor. Atë të zonës zgjedhore 82 në Korçë dhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *