Po vaksinohen 68-vjeçarët/ Ulet mosha e vaksinimeve në Tiranë, së shpejti shkon në 65 vjeç

Në Tiranë janë thirrur të vaksinohen edhe të moshuarit deri në 68 vjeç.

Ata janë thirrur nga mjekët e familjes dhe sot janë paraqitur pranë qendrave të vaksinimit në kryeqytet. Shumë s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *