Roboti ‘llafazan’ Franzi, ngre humorin e pacientëve dhe stafit në spitalin e Munich – Pa koment

Në klinikën Neuperlach në Munich të Gjermanisë, Franzi ka një detyrë që e kryen në mënyrë të përsosur: pastrimin e dyshemeve. Por në krizën e pandemisë së koronavirusit robotët jo ve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *