Stuhia pushton Gjirokastrën, qytetarët mbyllen në shtëpi

Stuhi ere dhe shiu edhe në Gjirokastër.

Ende nuk ka pasoja të dukshme apo përmbytje por moti i keq pritet të vazhdojë deri nesër

Forca e stuhisë është shumë e lartë duke kufizuar sot qa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *