Top News – Pa shira, por sërish të përmbytur/ Në Shkodër 3655 hektarë ndodhen ende nën ujë

Edhe pse prej disa ditësh, nuk ka pasur reshje shiu dhe moti ka qenë i qëndrueshëm në zonat më problematike të Bashkisë së shkodrës situata e përmbytjene nuk ka thuajse asnjë përmirësim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *