Xhamia më e njohur në vend hap dyert, për herë të parë pamje pas restaurimit! – Ora e Tiranës

“Ora e Tiranës”, i vetmi program dedikuar kryeqytetit shqiptar, sjell për publikun tema të ndryshme sociale, ofertën kulturore, nismat më të fundit, reportazhe dhe histori personale nga jetesa e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *